ylapalkki

ylapalkki

13 August 2016

Home Hunt


Kuukausi hurahtanee nopeasti eli tartuimme ripsakasti kiinni oma koti -haasteeseen. Olemme jo ennen matkaan lähtöä liittyneet muutamaankin Phnom Pehn asunnonmetskaus -sivustolle, joten olemme jollakin lailla kartalla millä hinnalla mitäkin voisi saada.


Asunnonvälitysfirmoja löytyy aika monta. Otimme yhteen niistä yhteyttä, koska heidän sivullaan on ihana colonial-tyylinen ja huikean iso asunto mukavaan hintaan. Suureksi surukseni asunto on kuulemma juuri mennyt. Voihan kurjuus!

Sovimme kuitenkin näyttötreffit välittäjän kanssa parin päivän päähän muita vaihtoehtoja ajatellen. He lupaavat tulla noutamaan meidät ja näyttää toiveisiimme sopivia paikkoja. Innostus sentään sittenkin!

Sovittuun aikaan välitysfirman keltainen, appelsiinia muistuttava tuk tuk saapuu, ja kierros voi alkaa.

Näemme päivän aikana yli kymmenen asuntoa! Yhtä lukuunottamatta kaikissa taloyhtiössä on poikien (ja äidinkin) unelma eli uima-allas. Perheen pisin taas puolestaan on toivonut vartioitua vuokrakompleksia. Kaikki asunnot ovat joko kahden tai kolmen makuuhuoneen paikkoja kera olohuoneen ja keitiön tai keittosyvennyksen. Uuni löytyy tasan yhdestä paikasta, mutta sauna löytyy kolmesta!


Ensimmäinen paikka on ihana, vehreä piha kera parin asuinrakennuksen ja uima-altaan! Toinen alueen asunnoista jää kaivelemaan mieltämme, mutta kierros jatkuu ja jatkuu ja jatkuu...












Uupuneina ja hikisinä päätämme hetken pohtia näkemäämme ja palata vasta ruuan ja suihkun jälkeen asiaan.

Illemmalla soitamme välittäjälle, että toivoisimme näkevämme vielä kerran ensimmäisen paikan asunnon. Pidimme siitä ehdottomasti eniten.



PS.
Vuokrattu tai ei, niin ainakin toistaiseksi unelma-asuntoni löytyy yhä heidän sivustoltaan! 
Ehkä jopa vieläkin linkki toimii: TÄSTÄ ???
PSPS.
Tämä postaus olisi kamulleni Annettelle, joka toivoi lisää tekstiä ja kuvia. Tekstin osuus ei ole vieläkään kummoinen, mutta entäs kuvat? Riittääkö,)))))



No comments:

Post a Comment