ylapalkki

ylapalkki

28 October 2016

Yllätysraskaus!


Pepa!


Phnon Penhissä ei voi välttyä kulkukoirilta ja -kissoilta. Niitä on joka korttelissa, nojailemassa kuppiloiden ja kahviloiden pöydänjalkoihin. Onneksi suurin osa näyttää kuuluvan kalustukseen eli niistä pidetään ainakin jollain tasolla huolta vaikka ilman omistajaa ovatkin. Koska meno eläimillä on vapaata niin usein nartut joko kantavat tai imettävät uutta pesuetta. Suloisia pentujakin saattaa nähdä!


Jokunen viikko sitten naapurimme Paloma pohdiskeli ääneen heidän koiransa, Pepan, lihonneen hieman. Pohdimme tovin josko Pepa voisi olla raskaana, mutta emme oikein osanneet päätellä pienestä tukevoitumisesta sitä sen tarkemmin. Paloma jutteli luurissa eläinlääkärikamunsakin kanssa, jonka tiukan kysymyspatterin jälkeen totesi raskauden mahdollisuuden olevan aika pienen.

Viikko sitten perjantaina Pepa katosi aamulenkin jälkeen!


Ja löytyi rappusten alta synnyttämästä!


Kuusi ihanaa, suloista ja NIIN PIENTÄ pentua Pepa pullautti ulos! Koiran vaistot ja vietit ovat uskomattomat! Ihana tyttö hoiti synnytyksen upeasti ja alkoi heti hoivata pienokaisia kuin vanha tekijä. Paloma perheineen on päästään pyörällä ja onnesta sekaisin, sillä onhan heillä nyt seitsämän koiraa yhden sijaan!

Voihan koirakuume! Miten tästäkin selviää???



No comments:

Post a Comment