ylapalkki

ylapalkki

18 January 2017

Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!


MITÄ!? Joko se meni??? 
No ainakin, toinen vielä jatkaa matkaansa, eikö? Siis.

Onnellista uutta vuotta allihuupat ja kaikki!!!


Siis valoa kohden mennään!


Aika taitaa sittenkin olla rajallinen käsite. Se menee, eikä paljon kysele: joko ehdit, teitkö, venytetäänkö päivää? Yli kuukausi on hurahtanut ilman sanan sanaa tahi kuvan kuvaa sukulaisille blogiin!
Lattian luuttauksen ja ruuanlaiton ohessa olen tehnyt hieman jopa töitä, etsinyt sitä joulua ja ottanut vastaan rakkaan ystävän Suomesta sekä turisteillut vielä lisää.


Ah, saanko esitellä: Miss Maria!!! Tervetuloa Kamputseaan (ja jo tervemenoakin,))))!


Joulufiilareita keräiltiin taloyhtiön kaikkien lasten yhteisvoimin askartelemalla sata metriä "joulunauhaa", lumihiutaleita sekä tonttuja. Mulla oli sen parin tunnin session jälkeen niiiiin hiki, mutta kannatti sillä koti tuntui huomattavasti jouluisammalta kunhan saimme levitettyä kaikki taiteet paikoillen!
Mama Yuliannan ilmeesta voimme päätellä, että paljon saatiin aikaiseksi,)))


Maria toi tullessaan Suomesta piparkakkutalon osaset, jotka yhteen yhytimme ja karkeilla koristelimme. Hyvä, että ehdittiin saada mökki edes valmiiksi ennenkuin termiitit iskivät ja pistelivät siitä puolet poskeensa!


Itse joulu vietettiin tienpäällä (ei tosin tuk tukissa koko aikaa,) eli kovasti jännitti kaikkia löytääkö joulupukki meitä. Ei löytänyt vaan lahjat odottivatkin vasta kotona!


Onneksi odottivat! Legohurmio iski ja hieman tullessaan tasoitti joulupöydän tarjoamaa ankeutta. Onneksi oli kuitenkin ruisleipää (kiitos Marian)!!!



Lomapäivät sujuivat mukavasti heitellessä vesikoreja, luistellessa, kirmatessa, huvipuistoillessa, ihastellessa naapurin Caramellia ja istuessa tuk tukeissa matkalla sinne sun tänne. Ihana joululoma!




Matkan varrelta on taas jäänyt taskuun monta kertomatonta tarinaa. Hahmottelin niitä hieman alle, jos vaikka PIAN saisin etsittyä kuhunkin kuvat ja kirjattua sanoja oheen.

Tätä siis olisi tulossa:

Paratiisi
Helvetti
Kookoskoulu
Ananasakäämä
V niin kuin vierailija
Tomppeli hukassa vai hukka temppelissa



No comments:

Post a Comment