ylapalkki

ylapalkki

04 December 2017

Tuliaiset - check!


Vuotta on jäljellä reilu puolet ja jouluun alle kuukausi, ja minä olen jo hommannut niin tuliaiset kuin (lähes) koko perheen joululahjan! Aika hyvin tehty!

Reilu kuukausi sitten olin aamukahvilla naapurini Yuliannan kanssa. Puhe kääntyi pihallamme pyöriviin kissanpentuihin. Pihassa majaansa pitävä mamakisu oli saanut kaksi poikastaan jo aika isoiksi, mikä täällä ei ole aina niin itsestään selvää. Kadulla vaanii moottorilliset välineet ja pihassa rottakolonna. Asiaa lienee auttanut Yuliannan perheen ruoka-apu äitikissan pesueelle.

Mutta pari päivää aikaisemmin pihaan oli ilmestynyt kolmas pentu, hieman pienempi sellainen, ja aivan yksin. Suloinen otus ei saanut kuitenkaan vastarakkautta kahden pennun emolta.


Yuliannan ehdotti, että ottaisimme sen hoitoomme. "Ei todellakaan!" huudahdin.

Noudettuani pojat koulusta suuntasimmekin kotioven sijaan pihan perälle kuikuilemaan kissanpentua. Miten pieni se olikaan! Nostin karvapallon syliini talon lasten samalla rapsutellessa otusta innoissaan.

Minikarva alkoi oitis kehrätä koko pienen ruumiinsa voimalla! Yhtäkkiä huomasin sanovani pojille, että nyt lähdetään käymään eläinlääkärissä. Kissalle tyyny alle, minulle laukku olalle ja kaikki neljä tuk tukkiin.


(MAINOSTAUKO) 
Kisu Misu MOVIE!!!

 
Check it out! 
Kisu Misun menneisyys ja nykyisyys loistavasti kuvattuna (ja dubattuna,)!

ÄLÄ MISSAA TÄTÄ!



Pieni nimetön otus painoi suomalaisen voipaketin verran. Turkki oli täynnä kirppuja. Silmässä orasti tulehdus. Ihana lääkäri putsasi korvat ja karvat sekä silmän. Antoi meille hoito-ohjeet ja pyysi tulemaan takaisin muutaman päivän päästä.

Kotiin saavuttuamme katselimme uupuneena nukkuvaa kissanpentua, jonka vatsa killitti pyöreänä maitokorvikkeesta.

NIIN SULOINEN!

Miehelle laitoin viestin: Olen pahoillani, meillä on nyt kissa.

Eh heh, hienosti hoidettu, kaikkia osapuolia tasavertaisesti kuunnellen, eikö????!

Nimen keksiminen on tuottanut meille hieman ongelmia. Tyypistä löytyy tiikeriä ja sohvaperunaa. Aloitimme siis neutraalilla Kisu Misulla, joka muuttuu kissan mukana, jos tarvetta ilmenee.


MAU!



No comments:

Post a Comment